10 aprilie 2013

Multumim ABR! Toate drumurile duc spre inima lui Cezar!

Multumim ABR Buzau si Consiliului de conducere ABR pentru deosebita implicare in campania initiata pentru Cezar. In ciuda faptului ca ABR (Asociatia Bibliotecarilor din Romania) este o asociatie profesionala care nu dispune de venituri substantiale, oameni cu inima au strans mana de la mana si au donat in contul destinat campaniei suma de 4000 de lei.
Citam presedintele filialei ABR Buzau, M. Colătău, care a declarat „Un gest umanitar plin de noblețe și de solidaritate din partea bibliotecarilor din asociație. Mulțumim filialelor din țară care au donat și celor care vor mai dona, orice sumă, cât de mică, dându-i astfel o șansă la viață lui Cezar Iulian. Mulțumim președintelui ABR, prof.univ. dr. Mircea Regneală pentru implicarea deosebită în acest caz.” 
Aceasta donatie, impreuna cu alte donatii substantiale de la oameni extraordinari, cum nu credeam ca mai exista pe aceasta lume, care au dorit sa isi pastreze anonimatul, ne-a ajutat sa depasim pragul de 10.000 de euro. Practic, suntem la jumatate de drum, un drum pe care l-am construit impreuna cu voi toti, cei care ati fost receptivi la suferinta lui Cezar. 
Va multumim tuturor si va rugam sa ne ramaneti alaturi pentru a construi si cealalta jumatate de drum care are ca unica destinatie insanatosirea lui Cezar! 
Toate drumurile duc spre inima lui! 

Va pupa cu drag, 
Cezar si parintii lui, Adelina si Georgian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu